Suntem foarte bucurosi pentru ca vineri, 29 iunie, am reusit sa aducem câteva imbratisari si zâmbete unor copii greu încercați de problemele și inconștienta adulților din viața lor.

Cu ajutorul și implicarea desăvârșită a verișorilor Luminita si Mirel din Focsani, a prietenilor dragi Irina si Bogi, a sponsorului principal DECATHLON Romania, dar si lui Marian Munteanu parte importanta din acest gest , cărora le MULȚUMESC în mod deosebit si ca împreună am surprins plăcut “gașca de ștrengari de la Focsani”.

Am aparut si la gazeta in Vrancea, mai exact in MONITORULVN.RO : Daruri de la „Topolino“ pentru copiii din Centrul de Primire în Regim de Urgenţă

“Copiii din Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Focşani (CPRU), din cadrul DGASPC Vrancea, au primit, zilele trecute, vizita unei persoane cu suflet mare, care a venit încărcată cu daruri.

Totul s-a întâmplat prin grija Simonei Olaru, reprezentantul legal al Topolino “Asociaţia Tudor-Alexandru”, care dintr-o întâmplare a ajuns la centru şi a cunoscut o parte din copiii găzduiţi aici.

Simona a vrut să le facă copiilor o bucurie, motiv pentru care a revenit la CPRU, de această dată încărcată cu daruri pentru copii. Gestul Simonei Olaru i-a bucurat pe beneficiarii centrului a căror chipuri s-au luminat, mai ales la vederea jucăriilor şi a obiectelor vestimentare.

Beneficiarii CPRU au primt dulciuri, fructe, rechizite, jocuri, produse de igienă personală şi detergenţi, articole vestimentare, încălţăminte dar şi alte lucruri de care aceştia au nevoie.

Colaborarea dintre CPRU şi Topolino “Asociaţia Tudor Alexandru” nu se va încheia aici, următorul obiectiv fiind acela de a renova şi dota corespunzător un spaţiu de joacă în care beneficiarii centrului să se poată simţi bine şi să poată desfăşura activităţi în aer liber.

Violeta Pavelescu, şefa CPRU, ne-a spus că nimic nu este întâmplător aşa cum nici întâlnirea cu Simona Olaru nu a fost întâmplătoare. “În activitatea pe care o desfăşor cu copiii aflaţi în protectie am înţeles că nimic nu este întâmplător, aşa cum nici întâlnirea cu doamna Simona Olaru nu a fost întâmplătoare. Urmare a acestei întâlniri am început o colaborare benefică pentru copiii din Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Focşani. La iniţiativa doamnei Olaru care este reprezentantul legal al Asociaţiei Topolino, au fost donate rechizite, articole vestimentare, încălţăminte, jocuri, mingi, produse de igienă personală şi detergenti, dulciuri şi fructe pentru copiii din centru. Pe viitor colaborarea noastră va avea ca obiectiv renovarea şi dotarea corespunzătoarea a spaţiului de joacă, loc în care beneficiarii să se poată şimţi bine şi să poată desfăşura activităţi recreative.

Multumim doamnei Olaru şi membrilor Asociaţiei pentru implicarea in acest proiect şi pentru faptul că ne-au ales pe noi. Sper într-o continuitate folositoare copiilor care într-un moment al vieţii lor se află nevoie, şi care să le readucă pe chipuri zâmbetul specific copilăriei”, ne-a declarat Violeta Pavelescu.”

Cu putin de la fiecare vom reusi sa ajutam cat de multi copii tristi. Amin!