Politica de Confidentialitate

Este concepută pentru a asigura confidențialitatea dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice intrebare sau problemă referitor la folosirea datelor dumneavoastraă personale.

Prin Folosirea acestui site, va dați consimțământul pentru procesarea datelor cu caracter personal așa cum sunt descrise in această pagină.

Definiții

Date personale  – orice informație referitoare la o persoană identificată sau identificabilă.
Procesare –orice operație sau set de operații efectuate asupra datelor personale.
Persoană vizată – o persoană ale cărei date personale sunt procesate.
Copil – persoană sub 16 ani.
Noi  – topolinoasociatiata.ro

Principii de protecție a datelor

Ne angajăm să respectăm următoarele principii:

• Procesarea este legală, corectă și transparentă. Activitatea noastră de procesare se desfășoară în temeiul legii. Intotdeauna vă respectăm drepturile. Vă putem oferi informații suplimentare referitor la procesare la cererea dumneavoastră.
  • Procesarea se limitează la scopul colectării datelor.
  • Procesarea se face cu minimul de date posibil pentru a putea efectua operația in cauză.
  • Procesarea se face pe o perioadă limitată de timp. Nu vom stoca datele personale mai mult decât este necesar.
  • Facem tot posibilul să asigurăm acuratețea si confidențialitatea datelor.

Drepturile persoanei vizate:

1. Dreptul la informare  – aveți dreptul să știți dacă datele dumneavoastră personale sunt procesate, ce date sunt colectate, cum sunt obținute, de ce si de către cine sunt procesate.
  2. Dreptul de a accesa – aveți dreptul să accesați datele colectate referitoare la dumneavoastră. Aveți dreptul să solicitați și să obțineți o copie cu datele dumneavoastră personale colectate.
  3. Dreptul de a modifica – aveți dreptul să cereți rectificarea datelor dumneavoastră personale care sunt incorecte sau incomplete.
  4. Dreptul de a șterge – aveți dreptul să cereți ca datele dumneavoastră personale să fie șterse din înregistrările noastre.
  5. Dreptul de a restricționa procesarea – aveți dreptul în anumite condiții să restricționați procesarea datelor dumneavoastră personale.
  6. Dreptul de a vă opune procesării – aveți dreptul în anumite condiții să vă opuneți procesării datelor dumenavoastra cu caracter personal, de exemplu in cazul direct marketing.
  7. Dreptul de portare a datelor – Aveți dreptul să solicitați și să obțineți o copie a datelor dumneavoastră personale în format electronic sau unde este posibil să fie transferate direct către un alt procesator.
  8. Dreptul de a depune o plângere – în situația în care ați solicitat datele dumneavoastră personale și cererea v-a fost refuzată, va fi furnizată o explicație. Vă rugăm să ne contactați pentru a remedia orice problemă legată de solicitări privind date cu caracter personal.
  9. Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul să vă retrageți consimțământul asupra oricărui aspect legat de procesarea datelor cu caracter personal.

Ce date colectăm

Informații oferite de către dumneavoastră
Aici pot fi incluse adresa de email, nume, prenume, telefon, adresa, etc. Aceste informații sunt stocate cu scopul de a putea servi cererea dumneavoastră cum ar fi oferte comerciale, informații despre produsele și serviciile noastre, etc.

Informații colectate automat

Cum folosim Datele dumneavoastră personale:

• Pentru oferirea de informații despre produsele si serviciile noastre, oferirea de oferte comerciale, procesarea solicitărilor dumneavoastră, comunicarea cu dumneavoastră.
  • Pentru îmbunătățirea experienței de navigare.
  • Pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale.

Toate datele sunt folosite în temeiul legii și cu consimțământul dumneavoastră.

Cine vă mai poate accesa datele.

Nu divulgăm datele dumneavoastră catre entități străine. În anumite cazuri însă, datele dumneavoastră personale sunt transmise catre parteneri de încredere pentru a putea raspunde solicitărilor dumneavoastră cum ar fi transmiterea către firme de curierat pentru livrarea de documente și / sau produse. În acest moment putem transmite datele dumneavoastră catre:

Fan Courier, Urgent-Cargus.

Colaborăm doar cu parteneri care pot sa garanteze un nivel adecvat de protecție a datelor dumneavoastră.

Putem să divulgăm datele dumneavoastră personale către autorități publice competente în situația în care legea ne obligă.

Cum securizăm datele

Facem tot posibilul să vă pastrăm datele în siguranță. Folosim protocoale de securitate pentru transferul de date. Unde este posibil datele vor fi anonimizate. Furnizorul de găzduire web ne pune la dispoziție sisteme firewall, spam filter, etc. Chiar dacă facem tot ce putem pentru a vă păstra datele în siguranșă, ne angajăm să anunțăm autoritățile competente în cazul în care depistăm o breșă de securitate a datelor personale. De asemenea vă vom anunța în cazul in care există vreo suspiciune de scurgere a datelor dumneavoastra personale.

Copii

Nu intenționăm să colectăm în mod voit date despre copii. Nu vizăm copiii cu produsele și serviciile noastre.

Un cookie este un fişier de date de mici dimensiuni pe care un site îl stochează în calculatorul dumneavoastră în browser-ul web, atunci când îl vizitați. Un cookie nu conţine și nu colectează informaţii în izolare, ci doar atunci când sunt citite de un server prin intermediul unui browser; poate oferi informaţii pentru a facilita un serviciu mai prietenos, cum ar fi detectarea erorilor sau setarea limbii in care este afișată informația.  Nu vom reţine un cookie mai mult decât este necesar. Pentru a avea acces complet la site-ul nostru va trebui să aveți cookie-urile activate. Puteţi parcurge site-ul și dacă nu doriţi să activaţi cookie-urile; cu toate acestea, anumite caracteristici ale site-ului pot fi afectate.

Folosim Google Analytics pentru a masura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politică de confidențialitate ce poate fi vazuta aici.

Modificări la această politică

Ne rezervăm dreptul de a modifica politica de confidențialitate.
Ultima actualizare a fost făcută în data de 31.08.2018