O iesire fascinanta cu copiii minunati din Centrul de plasament Gavroche care avea ca obiectiv principal vizitarea Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, unde strengarii vor patrunde intr-o alta lume plina de cultura si diversitate sumarizata spectaculos in muzeu.

In aceasta plimbare la Muzeul Național de Istorie Naturală, micutii vor avea ocazia sa descopere bogăția și reperele vietii si a vietuitoarelor din cadrul muzeului, “unele dintre ele sunt valori ale tezaurului mondial”, citat preluat de pe site-ul muzeului,

Topolinii voluntari:Andreea, Dana, Claudia, Raluca si Delia, alaturi de educatoarele centrului ne-am propus sa aducem pentru cateva ore: multa detasare, zambete si bucurie acestor micutilor greu incercati de destin, dar si de inconstienta adultilor din viata lor.

In acea duminica am vrut sa simta ca sunt iubiti, apreciati si incurajati de cat mai multe persoane dornice sa petreaca alaturi de ei clipe noi, frumoase, positive si educative.

Din donatiie/contributiile primite in asociatie, am cumparat si inmanat copiilor inainte de programul muzeal pachetele cu gustari(1 pachet biscuiti, 1 ou kinder, 2 fructe, 1 sticla apa plata), ulterior, am mers la pizza si inghetata grozava la o terasa din apropierea muzeului.

Cu aceasta ocazie le multumim mult pentru sprijin si sponsorizare conducerii Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, care ne-au oferit acces gratuit intregului grup, copii, insotitori si voluntari.

 

O reala placere sa petrecem alaturi de acesti micuti ori de cate ori avem ocazia, ne incarcam reciproc de energie pozitiva, trairi si emotii frumoase pe care nu le poti descrie in cuvinte.

Actiunea a fost realizata in cadrul tematicii anului “2018-Anul Cultural al copiilor singuri” si sponsorizata de prieteni dragi ai asociatiei, Light Candel ART si Raiffeisen Leasing. MULTUMIM!