Topolino Asociația TA susține si cazul micuței Elena https://www.facebook.com/TotiPentruEli/

Aseară, pe 10 Februarie 2018, cu o parte din Echipa de #Mesageri ai Binelui am fost la Spitalul Marie Curie sa îi facem o surpriză micuței Eli și sa îi arătăm ca suntem “Toți alături de Eli”… și de familia ei greu încercată de aproape 3 ani datorita diagnosticului Sindrom Berdon (sindrom de intestin scurt) , iar lupta continua…

Din nefericire, imi este foarte familiar cazul micutei luptatoare Elena inca de acum 2 ani, deoarece, aproape 3luni  am fost colegi  de Sectie in Terapia Intensiva de Nou-Nascuti a spitalului cand ma intalneam ozazional cu mamica Norica, fiind pe acelasi culoar noi la boxa 9 ele la boxa 5, dar nicicand nu am intrebat de ce este acolo si cat va sta, doar de cat timp era, adica de aprox. 1an. Aceasta era intrebarea printre mamici pentru ca asa apreciam cat sunt de grave problemele medicale ale micutilor internati.

Recent, de cand am vazut Campania “Toti pentru Eli! ” si apoi am aflat mai multe detalii despre faptul ca micuta inca era “captiva” in spital de aprox. 3ani, datorita diagnosticului medical foarte rar dar si grav, si care nu se poate trata in Romania… atunci am analizat ideea unei sponsorizari din putinul buget avut pentru actiunile ce se anuntau in noul an 2018.

Am analizat situatia, m-am consultat cu o parte dintre voluntarii care s-au alaturat cauzelor lui Topolino, si dupa multe incurajari, am decis sa ii donam micutei Eli suma de 6500 RON din banii pe care i-am strans din sponsorizari, din 2%, dar si din contributiile venite in contul asociatiei de la oameni care ne sustin cauzele.

ELI ARE NEVOIE DE NOI TOTI UNITI pentru ca are nevoie sa plece de urgenta la Boston/SUA pentru operația de transplant de intestin. O operație complicata și prea costisitoare pentru bieții părinți: 400 000 usd.

Haideti sa le fim alături și sa le oferim din puținul nostru cât putem, oricât înseamnă mult!

Puteți dona pentru Eli în conturile deschise la Banca Transilvania pe numele BUNEA ELENA.

RO09BTRLEURCRT0431599901 EUR
RO59BTRLRONCRT0431599901 RON
RO13BTRLUSDCRT0431599901 USD

Pentru donatorii din străinătate: e nevoie să precizați și codul SWIFT / BIC, respectiv BTRLRO22