Offf…. Mihaita… un ingeras de copil abandonat si lasat cu o povara prea grea de dus SINGURATATEA IN SPITAL, fiind dependent de ingrijire medicala permanenta datorita diagnosticelor medicale multiple.

Acest sufletel are o aura speciala, chiar daca nu ii cunostti situatia, te atrage ca un magnet si te face sa te indragostesti de el iremediabil… desi are cam 2 ani, nu vorbeste si nu stie ce inseamna o mangaiere de mama… priveste in gol si mai schiteaza un zambet timid care starneste lacrimi care ard pentru singuratatea lui.

In Ajunul Craciunului, am fost la el sa il iubesc, sa ii tai unghiutele si sa il alint… sa ii povestesc despre spiritul Craciunului, dar si ca Mos Craciun indeplineste dorinte.

I-am dus cateva cadouri utile deoarece a inceput diversificarea cu cereale sau cu alte preparate pt copiii cu probleme de deglutitie; i-am cumparat o paturica magica rosie tricotata care il va imbratisa atunci cand se va simti singur.  Ramai cu bine copil viteaz si ne vedem la anul care vine!

-> Astfel de copii sunt multi, poate prea multi intr-un sistem optuz si care se pierd nevinovati in interese si nepasare.

Fiecare putem schimba ceva, doar daca vrem cu adevarat… nu este obligatoriu, trebuie doar sa simtim.

Totul este la un gest distanta. Amin!