MOS CRACIUN, EXISTA! … Trebuie doar sa crezi cu adevarat !

Topolino este fericit pentru ca in data de 15 Decembrie 2017 a mai surprins plăcut încă 5+1 copilasi singuri si triști, cand, stafful Clubului Dinamo ne-au invitat la sediul lor alaturi de cei 6 micuti strengari abandonati intr-un centru de plasament din Bucuresti, care au indraznit in singuratatea lor sa viseze, sa isi doreasca mult si sa deseneze ca sunt fani ai echipei de fotbal Dinamo si ca isi doresc sa cunoasca echipa, dar si sa joace fotbal in echipamentul sportiv mult visat cu echipa favorita…

Cu ajutorul FC Dinamo am adus multe zâmbete și lacrimi de fericire pentru acești mici microbiști, si totul a pornit de la un simplu mail in care ceream sprijinul Clubului Dinamo sa fie Ajutoarele Mosului pentru acesti nazdravani, iar dupa aceasta experienta mi s-a confirmat ca: MOS CRACIUN, EXISTA!
 Multe mulțumiri Echipei FC Dinamo pentru caldura cu care ne-au primit, pentru echipamente sportive personalizate oferite unor copii singuri si tristi dar si ca ne susține și încurajează cauzele lui Topolino! Aplaudam gestul! 
@am plecat de acolo cu promisiunea ca acești copilași vor da și o proba sportiva pentru preluarea micuților în Club.  Va vom tine la curent cu noutățile despre acești ștrengari.
 Asemenea susțineri ne motivează sa realizam pentru copiii neglijați. abandonați și triști, cât mai multe amintiri frumoase și dorințe implinite. Doamne ajuta!
 -1:31