Cativa Topolini au poposit luna trecuta la copiii abandonaţi si instituţionalizati în Centrul „Sfânta Maria” din Singureni, jud.Giurgiu, unii dintre acestia fiind suferinzi si de Sindromul Imunodeficienţei Dobândite (S.I.D.A.).
Eram pregatiti sa intalnim vreo 20 de copii…. dar am gasit copii mari, adulti, peste care anii au trecut lasand urme adanci pe chipurile si in sufletele lor, de cand au fost abandonati.

Alungati de familiile lor, acum sunt izolati intr-o casuta, dupa un gard plasa, pe unde isi intind mainile catre trecatori si tanjesc dupa iubire, atentie, mangaieri…

Am dus cu noi multa iubire, vorbe calde si cele necesare, de la imbracaminte, alimente si vesela de bucatarie, pana la jucarii si lampi solare de curte; le-am lasat seminte pentru legume, chiar si arpacic, am plantat si cativa pomi fructiferi, iar toate acestea din ajutoarele si gesturile voastre de omenie, PENTRU CA VA PASA!

🎖👉Apreciez enorm implicareaTopolinilor: Carmen, Raluca, Dana, Claudia si Mitica, colegei mele speciale: Madalina, care este sotie de preot si care ma ajuta mereu cu vesela de bucatarie si prosoape…

🎖👌 MULTUMESC prietenilor si partenerilor Light Candel care ne sustin in tot ceea ce facem

🎖💗 VA MULTUMESC si VOUA, care ne urmariti actiunile si va implicati prin donarea de bunuri, bani si prezenta. Doamne ajuta!

?