Intr-o duminica faina de Mai 2018, cu o gasca magnifica de Topolini voluntari:Carmen,Delia,Dana, Raluca Mov, Claudia si Mitica, am renuntat fiecare la timpul familiei PENTRU COPIII CARE NU AU FAMILIE, si astfel am initiat actiunea pilot dedicata zambetelor copiilor singuri: OLIMPIADA ZAMBETELOR 

Voluntarii Topolini, alaturi de minunata Doamna Mariana Stan-Directorul Scolii Nr.1 din Dor Marunt-sat si cativa profesori, am organizat o #OLIMPIADA in care sa radem mult, sa ne bucuram ca niste copii alaturi de vreo 28 de camarazi de joaca care provin din familii mono-parentale ca abandon parintesc; unii dintre strengari sunt crescuti doar de unul sau ambii bunici, micutii fiind orfani sau pur si simplu abandonati de parintii lor…

Asadar, am avut pictura pe fata, pizza, muuuuuulte joculete si concursuri de echipa cu si mai multe premii, care mai de care mai haioase si educative, prin care am incurajat igiena orala, alimentatia sanatoasa si buna colaborare intre prieteni si colegi.

Am avut si o sesiune educativa privind alegerile alimentare, oferita gratuit si absolut impecabil de catre Doamna Doctor Tamara, matusa uneia dintre voluntare care a devenit la randu.i voluntara si careia ii MULTUMESC ENORM pentru “pastila” de alimentatie sanatoasa prezentata a copiilor.

Scopul il declaram atins: Fiecare copilas a plecat acasa zambind, pictat pe fata, cu cate un balon dar si cu un pachet urias plin cu alimente, rechizite, imbracaminte, jocuri si jucarii.
Ce sa mai zic… o sa repetam initiativa!!! Tu ai zambit azi?

MULTUMIRI si IMBRATISARI CALDE TUTUROR celor CARE AU DONAT toate hainele si incaltamintea, cartile, rechizitele, jocurile, banii din care am cumparat alimentele cat si materialele organizatorice.

Actiunea a fost realizata in cadrul tematicii anului “2018-Anul Cultural al copiilor singuri” si sponsorizata de muuuuuuuuuuulti  prieteni dragi ai asociatiei, Light Candel ART si Raiffeisen Leasing. MULTUMIM!

Oricine poate sa sustina sau sa participe la cauzele lui Topolino, scrie-ne un mesaj aici: Contact@TopolinoAsociatiaTA.ro