In data de 9 Martie, intr-o seara linistita de vineri cand toata lumea se reculege dupa o saptamana de munca, noi, Echipa de Topolini ne-am gandit sa petrecem impreuna o seara speciala de vineri in care sa traim cateva amintiri frumoase cu oameni minunați in cele 4 momente planificate. Va mulțumesc tuturor din inimă pentru implicare !

Astazi am inaugurat ansamblul de mobilier creat si donat in sprijinul părinților copiilor din Terapie Intensiva Nou.Nascuti din cadrul Spitalului de Copii Marie S. Curie. Aceasta actiune s-a initiat cu titlu de donatie spre folosinta a unui ansamblu de mobilier compus din 18 dulapuri conform numarului de camere existente in Sectia Terapie Intensiva Nou-Nascuti-Aria Critici, care sa asigure parintilor/apartinatorilor un confort de securitate al bunurilor acestora, dar si pe fondul protocolului de igiena foarte strict care nu permite vizitarea copiilor internati in aceasta Sectie cu obiecte din exteriorul sectiei, respectiv pe fondul nevoilor imperative ale parintilor/apartinatorilor acestor copii care nu au unde sa depoziteze bunurile personale ale lor sau ale copiilor, in special pentru persoanele din afara Bucurestiului. Multumim inca o data Domnului Doctor Catalin Cirstoveanu pentru tot ceea ce face pentru nou-nascutii greu incercati care primesc o a 2-a sansa la viata datorita echipe medicale extraodinare pe care domnul doctor o coordoneaza pe aceasta sectie TINN.

Am donat aproape 7 000 de scutece pentru nou.nascutii din TINN

Am fost în vizita la micuța Elena Bunea sa îi ducem darurile primite la evenimentul nostru aniversar, plus încă 942 (ron) de șanse sa ajungă la obiectivul medical, acela de a efectua transplanul de intestin in Bostob/SUA. #Toți pentru Eli

L.am vizitat la Chirurgie si pe noul nostru prieten Boris caruia i-am dus cateva jucarii, hainute, scutece si muuuuulta iubire; micutul este un ștrengar adus de la un centru de plasament de doar 1a si 7l cu multe probleme medicale, care este abandonat… si căruia îi place sa fie iubit și găgălit cât de mult se poate.

…iar toate acestea au fost realizate cu bani din donații de la voi…de la fiecare, care v.ati alăturat cauzelor lui Topolino Asociația TA.
Noi am pus doar stropul de voința  … SE POATE!