Dar din Dar se face Rai, la Marie Curie – Episodul 1 -Consumabile pentru micuti

Intr-o sambata seara de 10 Februarie 2018, impreuna cu 3 dintre voluntarii minunati alaturati misiunii lui Topolino: Carmen, Raluca si Mitica si cu spijinul moral al Claudiei care era acasa racita „cobza”, cum se spune, am mers cu daruri minunate si indispensabile la spitalul MS Curie, la copiii aflati in Sectiile de Terapie Intensiva Nou-Nascuti si Pediatrie 3, unde sunt spitalizati nou-nascuti si copii abandonati care au grave probleme medicale ce necesita spitalizare pe termen lung, sa le oferim materiale consumabile pentru ingrijirea corespunzatoare a micutilor: prosoape de hartie, sapun lichid, scutece, servetele umede.

Majoritatea produselor au fost cumparate din banii primiti ca donatii direct in contul asociatiei, dar am avut si produse donate de catre dna Cristina, un OM SPECIAL si un partener de nadejde care lucreaza la un magazin renumit de jucarii, al carui nume nu il putem spune. Inca o misiune indeplinita, inca o experienta adaugata… Doamne Ajuta!

1. Vreau să dirijez 2%, cum fac?

• Buna ziua si va multumim pentru initiatva.
      Gasiti pe prima pagina a site-ului formularul, il printati si apoi:ori depuneti direct dvs la agentia financiara din sectorul/localitatea de care apartineti ori ma sunati pe mine si ne intalnim sa mi-l dati pt a il depune noi in numele dvs. Inidiferent de varianta dorita, ma puteti suna sa va ghidez: 0724152106.

Pentru ca vi se vede adresa de email, o sa va trimti direct pe email formularul.

Toate cele bune! Echipa Topolino

Curs BNR